Skoči na vsebino

P O P R A V I L A S V E T A

O zasebnosti

 
Izjava o zasebnosti

Namen politike zasebnosti je seznanitev obiskovalcev spletne strani www.popravilasveta.si z nameni in podlago obdelave osebnih podatkov.

Vse naše aktivnosti in obdelava podatkov so v skladu z evropsko zakonodajo (Splošna uredba EU o varstvu podatkov ali GDPR) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (ZVOP-1, ZEPT in ZEKom-1).

Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami in podatki, ki jih ponudnik dobi od vas, kadar obiščete spletno stran www.popravilasveta.si

2. Osebni podatki in obdelava

Ponudnik ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov.

3. Pošiljanje promocijskih sporočil
Promocijskih sporočil ne pošiljamo.

4. Obdelava osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa
Ne shranjujemo in obdelujemo vaših osebnih podatkov.

4.1. Splošna statistična obdelava
Ne uporabljamo orodij za analitsko obdelavo obiskovalcev strani (kot npr. Google Analyitics, ipd.).

5. 1. Piškotki, ki jih stran uporablja

Stran uporablja piškotke, ki so namenjeni izključno za izboljšanje uporabniške izkušnje.

 DomenaIme piškotkaTipVeljavnost  
 www.popravilasveta.siPH_HPXY_CHECKs1-trajen   
 www.popravilasveta.sipll_languagesl365 days   
 www.popravilasveta.sishow_preloader_onceshow+preloader+once-trajen   
 www.popravilasveta.siPH_HPXY_CHECKs1-trajen   
 www.popravilasveta.sipll_languagesl365 days   
 www.popravilasveta.sishow_preloader_onceshow+preloader+once-trajen 

Stran je bila glede skladnosti z GDPR uredbo, dne 29. 3. 2022, pregledana s strani aplikacije Cookie Boot. Pri pregledu je bilo ugotovljeno, da stran ne uporablja piškotkov za zbiranje in analiziranje osebnih podatkov obiskovalcev.